Zamieszczone przez german81
Co do samego przepływomierza to jak widać każdy inaczej postrzega górną półkę a inaczej dolną nie mówiąc o średniej. Co do samej przepływki zastrzeżeń nie mam. Średnia półka o której mówicie czyli Pierburga kosztuje 320zł czyli tyle samo co Bosh w oryginale i mówimy tu o samej wkładce. Więc to trochę przesada z tą średnią półką zamiennika.Dlatego uważam że część za 160zł wcale nie jest z najdolniejszej półki. Najtańszy przepływomierz który mieli w sklepie kosztował 95zł. Ten Duński doradzili mi pod kątem bardzo małej ilości zwrotów i reklamacji. Nie mam powodów żeby nie ufać komuś z kim się znam od wielu lat. Doradził mi to wziąłem. Co prawda proponował mi Bosha za 320zł samą wkładkę ale nie chciałem kupować tak drogo tej części, a przypominam że od samego początku pisaliście że przepływomierz jest trupem więc kupiłem nowy. Tak to wygląda.
Co do samego auta to przyznam że jest trochę żwawsze na nowej przepływce, wkręca się w wyższe obroty podczas rozpędzania autka ale nie załatwiło to sprawy do końca. Zastanawiam się czy nie robić tych logów dopiero po wymianie wężyków podciśnienia.Ale jeszcze zobaczę.
Komentarz